1_caar_projecten01
2_caar_dossiers01
3_caar_verslagen01
4_caar_connect01

Over JOHAN-ICT

De oprichters van JOHAN-ICT hebben zich al vanaf 1999 vooral vanuit de educatieve dienstverlening gespecialiseerd in web-toepassingen.
Meteen viel de keuze op de open-source technologie PHP.  “Web-enabled” was in die tijd nog niet vanzelfsprekend, maar inmiddels de standaard geworden. Een bedrijfs-applicatie is vanaf elke locatie met een simpele browser via internet te gebruiken, en kan zo gemakkelijk centraal beheerd worden.

JOHAN-ICT is gespecialiseerd in het bouwen van web-toepassingen gebaseerd op het open-source framework ATK. Behalve toegevoegde functionaliteit koppelt JOHAN-ICT verschillende open-source programma's tot een volledig geïntegreerd ERP-pakket. Hierbij gebruiken we de meest geschikte applicaties, zonder het wiel opnieuw uit te vinden. Deze gekoppelde pakketten levert JOHAN-ICT onder de naam CAAR. (Cloud, ATK, Administration, Reporting)

Applicaties bieden we bij voorkeur "hosted" aan. U hoeft geen server aan te schaffen. CAAR kunt u dan via internet (the Cloud) gebruiken en de server wordt volledig door ons onderhouden. Maar als u de voorkeur heeft voor een eigen server, dan kan dat natuurlijk ook.

U bevindt zich hier: Home Over JOHAN-ICT