1_caar_projecten01
2_caar_dossiers01
3_caar_verslagen01
4_caar_connect01

logoatk

ATK is een object georienteerd Web Application Framework, geschreven in PHP.  Het is bedoeld voor ontwikkelaars die zich willen richten op business logica, in plaats van coderen in HTML.  Waar andere frameworks vooral een groot aantal hulpprogrammas bieden,  biedt ATK een compleet raamwerk waarmee een minimale hoeveelheid code nodig is om bruikbare toepassingen te krijgen, met behoud van volledige flexibiliteit.

Joomla

Joomla is een van de meest populaire open source CMS (content management systeem) wereldwijd. Met Joomla zijn miljoenen websites gerealiseerd met een zeer grote hoeveelheid beschikbare webapplicaties.

Limesurvey

LimeSurvey is een geavanceerd online enquete systeem waarmee online vragenlijsten gemaakt en beheerd kunnen worden. De software wordt meer dan 10.000 keer per maand gedownload en is in gebruik door bedrijven, universiteiten en particulieren over het hele wereld.

JasperServer

JasperReports Server is een webbased rapportage server, waarmee simpele en complexe rapporten gegenereerd kunnen worden in real-time of op basis van een schema. Rapporten worden ontworpen met iReport en toegepast in de JasperReports Server. Nadat het rapport is gegenereerd kan het worden geexporteerd in verschillende formaten. Met JasperReports Server is geavanceerde data-analyse onder handbereik.

U bevindt zich hier: Home Open Source Open Source applicaties