1_caar_projecten01
2_caar_dossiers01
3_caar_verslagen01
4_caar_connect01

CAAR

Onder de naam CAAR(spreek uit als saar) levert Johan-ICT diensten rondom een reeks software pakketten. Een CAAR omgeving wordt opgebouwd met bestaande pakketten, gecombineerd met zelf ontwikkelde onderdelen. Op deze manier kunnen we voor iedere organisatie een passend pakket samenstellen voor de ondersteuning van haar bedrijfsvoering en/of communicatie.

Met de CAAR modules hebben we op heel veel vragen een passend antwoord: van een eenvoudige website tot een kompleet bedrijfsinformatiesysteem, alles kan. Door gebruik te maken van bestaande en bewezen pakketten kunnnen we voor alle onderdelen altijd de beste oplossing kiezen. Bovendien is CAAR door deze werkwijze snel uit te breiden of aan te passen aan een andere branche.

In een CAAR-omgeving koppelen we modules, waarbij de onderliggende pakketten intact blijven. De software kan dus altijd nog ingezet worden waarvoor ze oorspronkelijk is gebouwd. Zo kunt u bijvoorbeeld de BI module, waarvoor we Jasper Reports gebruiken, nog steeds gebruiken als rapportgenerator voor uw eigen gegevens, uit welk pakket deze ook komen.

CAAR is opgezet voor dienstverleners. Het wordt gebruikt door financiƫle dienstverleners, maar ook door educatieve dienstverleners. Daarnaast zijn er modules, zoals CAAR-verslagen, die voor een specifieke groep geschikt zijn.

 Alle onderdelen van CAAR zijn 'open source'. Zo kunnen we de ontwikkelkosten laag houden en is er bij Johan-ICT nooit sprake van een 'vendor lock in'.

Klik hier voor CAAR-modules puntsgewijs

U bevindt zich hier: Home Joomla! gebruiken Extensies gebruiken Componenten